Hoppa till huvudinnehållet

Coolt! Nordnet har fått en knock out-sparekonom!

Topprekrytering!

Idag är jag särskilt glad. Nordnet har fått en riktigt vass sparekonom i Joakim Bornold! Anledningen till att jag kan säga det är att Joakim och jag har vuxit upp tillsammans inom Aktiespararna/Unga Aktiesparare. Därefter har vi följt varandras framfart i våra professionella karriärer. Joakim har det som behövs för att lyckas få fler sparare att bli mer framgångsrika:

  • Djupt kunnande om de finansiella marknaderna
  • Praktiska erfarenheter från aktiemäkleri från flera banker/fondkommissionärer
  • Värdefulla kunskaper om Stockholmsbörsens funktionalitet och arbetssätt
  • Bevisade kommunikativa färdigheter och en pedagogisk fallenhet
  • Ett brett kontaktnät inom börsvärlden

Men framför allt har han ett brinnande intresse för frågor kopplade till investeringar och sparande och älskar allt som har med börsen att göra! Det här gör mig fullständigt övertygad om att Joakim är som klipps och skuren för rollen.

Joakim och jag i samband med Unga Aktiesparares årskongress 2005. Joakim hade redan blivit mäklarchef på Aktieinvest och jag valdes till förbundsordförande för UA.

Några tips på vägen

Vad ska man nu ge för tips till sin efterträdare? Egentligen väldigt få – om du frågar mig. Anledningen till min stora arbetsglädje var att jag fick närmast fullständigt fria tyglar att forma min egen roll och mitt eget arbetssätt. Samma glädje vill jag att Joakim ska få känna. Däremot hoppas jag att Joakim kan få nytta av alla de datamängder och undersökningar som jag har tagit fram genom åren. Många av dessa kan med fördel uppdateras och kommenteras på nytt men nu med nya ögon och andra perspektiv. I övrigt hoppas jag bara att Joakim fortsätter vara den härliga person som han är och bjuder på hög tillgänglighet för oss intresserade sparare.

Ett stort grattis

Till Joakim säger jag grattis till en fantastiskt rolig tjänst. Förvalta sparekonomrollen genom att utveckla den! Till Nordnet säger jag grattis till en toppenrekrytering. Det här kommer att bli riktigt bra!

Sparhälsningar

Den avdankade sparekonomen alias Direktör Mårder

Vi vill bara påminna om att börsen ger och tar. Även om sparande i aktier och fonder gett historiskt god avkastning över tid finns inga garantier för framtida avkastning.

Det finns risk att du inte får tillbaka de pengar du investerat.

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer. Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

guest
0 Kommentarer
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer