Hoppa till huvudinnehållet

#Sparpodden – Innovation och småbolag med Carl Armfelt

#sparpodden 279! Vi gästas av stjärnförvaltaren Carl Armfelt för att snacka småbolagsinvesteringar och hur man hittar innovativa mästare. Carl delar sina tankar, vi pratar om hur man startar en fond och hur han ser på framtiden.

Core Ny Teknik

Carl Armfelt tillsammans med sin förvaltarkollega Erik Sprinchorn startade i början av året fonden Core Ny Teknik. Det är en fond som är inriktar sig på innovativa småbolag inom megatrenderna teknik, hälsa och digitalisering.

Dels var jag nyfiken på hur processen ser ut när man startar en fond, vilka delar som måste på plats och hur det praktiska arbetet såg ut. Än mer intressant är också frågan; Varför?
Varför just Core Ny Teknik och vad kan den fonden tillföra som någon av de tusentals andra fonder vi har i Sverige. Lyssna in för att höra Carl berätta mer.
Läs mer om fonden i Fondfaktabladet här.

Påverka #sparpodden!

Vad vill DU veta mer om? Ställ fråga på Twitter under hashtagen #sparpodden, eller i sharevillegruppen #sparpodden

Hjälp oss växa podden genom att sprida i sociala medier!

/Alexander Gustafsson

Vi vill bara påminna om att börsen ger och tar. Även om sparande i aktier och fonder gett historiskt god avkastning över tid finns inga garantier för framtida avkastning.

Det finns risk att du inte får tillbaka de pengar du investerat.

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer. Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

guest
1 Kommentar
Äldst
Nyast Mest gillade
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer
Anonym
Anonym
2019-03-19 12:21

Mycket intressant avsnitt! Keep up the good work 🙂