Hoppa till huvudinnehållet

Bygg din handelsyta i Infront – Med Ekka Lundin

Hur ska man bygga sin handelsyta i Infront? Jag möter upp med finansprofilen Ekka Lundin, en privatperson som livnär sig på sin aktiehandel. Vi kollar vad han har på sin skärm när han sitter och handlar.

Din handelsyta

Det finns inget rätt eller fel när man bygger sin handelsyta. Det viktigaste är att utgå från sin strategi, och vilken typ av handel man jobbar med. Infront har ett stort utbud av kursfeed och indikatorer, så det blir lätt lite övermäktigt vid första anblicken. Därför kan det vara lite kul att se hur någon annan bygger upp sin skärmyta.

Kolla in klippet för att få en känsla för vad Ekka tittar på när han handlar, och vilka delar han anser vara de viktigaste.

/Alexander Gustafsson

Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar.

Innan du investerar i en fond bör du läsa informationsbroschyren som finns hos fondbolaget och faktabladet som du hittar i orderläggningsfönstret samt på fondens produktsida på nordnet.se

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer. Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

guest
0 Kommentarer
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer