Hoppa till huvudinnehållet

Småbolagsfokus.Läs vad Börsplus tycker om Feelgood, Net Gaming, Green Landscaping, Stillfront, Capacent, SyntheticMR, Ferronordic, Tagmaster, Uppsidan, Börsplus Portfölj och Buy&Hold-portföljen. För att kunna läsa alla analyser krävs en prenumeration på Börsplus. Signa upp dig här och få från 15 % rabatt på tjänsten.

Feelgood

Företagshälsovård är synonymt med prispress och löneinflation. Trots det har Feelgood nu en hygglig lönsamhet. Och ett digitalt framtidshopp i vårdappen Feelgood Plus.

Net Gaming

Bolaget har högst skuldsättning men också högst marginal bland affiliatebolagen. Nya VD:n Robert Andersson måste ändra det första men se till att marginalen består. Då kan aktien bli bra. Vi tvivlar på att det går vägen.

Green Landscaping

Förra året var dåligt och som pricken över i:t blev det ingen vinter att tala om vilket sabbade vinsten i fjärde kvartalet. Det kan bli bättre i år samtidigt som Green fortsätter göra intressanta förvärv.

Stillfront

Spelkoncernen Stillfront fortsätter sin förvärvsresa. För en månad sedan köptes amerikanska Storm8 för 2,9 miljarder kronor motsvarande 7 gånger rörelsevinsten. Kan Stillfront bli en förvärvsmaskin likt Embracer?

Capacent

Ett ovanligt konsultbolag med stor verksamhet på Island, förvärvsdriven tillväxt samt slagig och just nu mycket låg lönsamhet. Om det senare ändras finns stor potential i aktien men frågan är om man vågar tro på det.

SyntheticMR

2019 blev ett mediokert år för medicinteknikbolaget. Avslutningen blev dessutom svagare än väntat med negativ tillväxt. Aktien sjönk kraftigt på beskedet. Nu behöver bolagets nya säljstrategi få effekt så att tillväxten kan återvända.

Ferronordic

Återförsäljaren är underskattad av börsen men på kort sikt finns inte mycket som talar för att det ändras. Kassaflödet är dåligt, utdelningen hålls tillbaka och 2020 blir ett mellanår.

Tagmaster

Tagmaster är ett förvärvsdrivet teknikbolag med goda framtidsutsikter. Här ser vi ett långsiktigt köpläge.

Uppsidan

Börsen är nu en hel del senaste veckan. Köpläge eller inte? Osäkert, men den som tror på det kan med fördel leta idéer med Börsplus verktyg Uppsidan.

Börsplus Portfölj

Vi köper in en post i Tobii till portföljen. Bolaget är ledande inom så kallad eyetracking som kan stå inför ett genombrott kommande år.

Buy&Hold-portföljen

Portföljen fylldes på med ovanligt många nya aktier.

Välkommen till Börsplus Temadag Digitala Vinnare den 4 mars

Den 4 mars med start kl 13:00 är du som läsare av analystjänsten Börsplus inbjuden att i Stockholm träffa sju digitala vinnare. Dessa är Litium, DistIT, Lohilo, Infracom, MAG Interactive, Feelgood och TagMaster. Börsplus Peter Benson är moderator och evenemanget avslutas med mingel.

Vill du läsa analyserna och mycket mer? Läs mer om Börsplus och rabatten du får med Nordnets erbjudandeFinansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar.

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer.
Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

guest
0 Kommentarer
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer