Hoppa till huvudinnehållet

Börsplus + bästa ekonomimagasinet = nya Affärsvärlden

Nordnets kunder har i flera år kunnat ta del av analyser och annat från analystjänsten Börsplus. Det utökas nu till att omfatta tidningen Affärsvärldens alla reportage, intervjuer och analyser.

Varför då? Svaret är (ganska) enkelt. Börsplus AB har förvärvat tidningen Affärsvärlden och förra veckan slog vi ihop produkterna till en enda. Namnet Börsplus och dess tidigare sajt har vi pensionerat (vid unga år). Analystjänsten lever dock vidare och är nu helt integrerad i den pigga 119-åringen Affärsvärlden. Du hittar allt på www.affarsvarlden.se.

I och med sammanslagningen av produkterna så innehåller en prenumeration på Affärsvärlden bland annat följande.

  • Veckotidningen – Det tryckta magasinet kommer ut på måndagar till alla prenumeranter.
  • Mer aktieanalys – Affärsvärlden har Sveriges vassaste analysredaktion med en bredare och djupare börsbevakning än någon annan. Som prenumerant får du allt detta både via tidningen men kanske framför allt digitalt.
  • Daglig e-post – Affärsvärldens analysredaktion kommer med nya aktieråd varje dag. Som prenumerant får du tillgång till dessa via dagliga nyhetsbrev som skickas direkt till din e-postadress.
  • Ny hemsida – Målet är att du här både ska hitta de senaste analyserna, det löpande nyhetsflödet och allt unikt material från det tryckta magasinet. Vi är lite ”nyinflyttade” på nya sajten fortfarande så ursäkta eventuell röra. (Det kommer bli bättre!)
  • Sveriges ledande ekonomimagasin – Det är vad Affärsvärlden har varit sedan 1901 och så ska det förbli även i framtiden. Aktieanalys, portföljer och börskommentarer är en bärande del. Men även intervjuer, granskningar och djuplodande reportage.

Den röda tråden är att Affärsvärlden finns till för att ge dig som investerare fler insikter. Du tjänar ju på bättre analys.

Som kund hos Nordnet har du alltid en bra rabatt. Antingen 15% via länken. Eller 50% om du är kund hos Nordnet Private Banking och mejlar till privatebanking@nordnet.se.

Ni får också mycket gärna mejla mig på peter.benson@affarsvarlden.se med åsikter eller frågor.

/Peter Benson, chefredaktör Affärsvärlden

Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar.

Innan du investerar i en fond bör du läsa informationsbroschyren som finns hos fondbolaget och faktabladet som du hittar i orderläggningsfönstret samt på fondens produktsida på nordnet.se

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer. Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

guest
0 Kommentarer
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer