Hoppa till huvudinnehållet

Skydda din portfölj mot framtida kursfall

Volatiliteten på börsen har ökat den senaste tiden. Rapportperioden bjuder på rusningar så väl som kraftiga kursfall. Då är det många som får upp ögonen för börshandlade produkter.

Börshandlade produkter lämpar sig bäst i det kortsiktiga perspektivet. Tillsammans med tradern Ekka Lundin kollar vi närmare på hur man använder dem – i praktiken. Häng med!

Kort om klippet:

Börshandlade produkter

I klippet belyser vi möjligheter och risker med börshandlade produkter. Vi går inte igenom allt från grunden, utan fokuserar på hur man praktiskt kan använda produkterna i sin handel. Vill du lära dig mer? Då tycker jag att du ska kolla in Nordnetskolan här. 

Vidare går vi igenom stop-nivåer så väl som finansieringsnivåer. Här hittar du listan som vi visade i klippet. 

Nordnet Markets

Som du kanske hörde pratade vi en del om att man kan handla börshandlade produkter courtagefritt på ordrar över 1 000 kronor. Det är inom ramen för erbjudandet som vi kallar Nordnet Markets – och det gäller när man handlar produkter som har namnet NORDNET. Nyfiken? Kolla in Nordnet Markets här. 

Nu är jag nyfiken på dig. Använder du själv börshandlade produkter när du investerar? Har du full koll på spread och stop-nivåer när du tar position? Eller har du tips som du vill dela med dig av? Kommentera gärna nedan!

/Alexander Gustafsson 

Produkterna är courtagefria om du lägger en order på hemsidan eller via någon av våra handelsapplikationer, exempelvis Infront där värdet på ordern är högre eller lika med 1 000 SEK/DKK/NOK eller 100 EUR. För telefonorder via mäklare och/eller order understigande 1 000 SEK/DKK/NOK eller 100 EUR utgår courtage enligt Nordnets vid var tid gällande prislista. Vid handel med produkter i annan valuta än din kontovaluta tillkommer en automatisk växlingsavgift om du inte har ett aktivt valutakonto på din depå. Kontakta Nordnets kundservice för mer information. Nordnet förbehåller sig rätten att när som helst ändra eller avsluta erbjudandet.

Vi vill bara påminna om att börsen ger och tar. Även om sparande i aktier och fonder gett historiskt god avkastning över tid finns inga garantier för framtida avkastning.

Det finns risk att du inte får tillbaka de pengar du investerat.

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer. Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

Subscribe
Notifiera mig om
guest
0 Kommentarer
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer