Hoppa till huvudinnehållet

Bolån: Rekordränta hos oss på Nordnet

Bolån har stått högt upp på önskelistan hos våra Private Banking-kunder under flera års tid. Det har varit det som hållit kvar kunden i sin gamla bank – trots att han eller hon hellre hade flyttat hit. Nu finns inte längre det incitamentet att stanna – vi på Nordnet erbjuder ju Sveriges billigaste bolån för Private Banking*. Det visar en sökning på Compricer.

Vi står oss bra i konkurrensen

Som du kanske känner till bestäms rabatten utifrån kundens samlade kapital hos oss. Ju mer tillgångar, desto större rabatt. Den lägsta räntan vi erbjuder är 0,79 procent och genomsnittspriset som våra kunder betalar är 0,86 procent. Om man tittar på jämförelsesajten Compricer ligger andra aktörer i spannet 1,31 – 1,68 procent.

Några snabba fakta om Nordnets bolån

  • Sveriges lägsta bolåneränta – från 0,79 %
  • Inga extra avgifter
  • Låna upp till 10 miljoner kronor
  • Slipp jobbiga omförhandlingar – räntan är alltid knuten till marknadsräntan STIBOR

Läs gärna om Sveriges billigaste bolån här. Eller ring oss direkt på 08-506 377 00 om du vill veta mer.

/Jonas Rooth, chef Private Banking

 

*Lägsta räntan 0,79 % avser effektiv ränta efter högsta möjliga ränterabatt (2016-04-18). För högsta rabatt krävs en belåningsgrad på max 50 % och minst 5 mkr i tillgångar hos Nordnet. Effektiv ränta utan rabatt för ett bolån på 1 mkr med en bindningstid på 3 mån och en löptid på 30 år är 1,79 %. Bolånet kräver en kostnadsfri aktie- och fonddepå hos Nordnet.

 

Att investera i finansiella instrument innebär alltid en risk. Instrumenten kan både öka som minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Historisk av­kast­ning är ingen garanti för framtida avkastning. Innan du investerar i en fond bör du läsa informationsbroschyren som finns hos fondbolaget och faktabladet som du hittar i orderläggningsfönstret samt på fondens produktsida på nordnet.se.

Vi vill bara påminna om att börsen ger och tar. Även om sparande i aktier och fonder gett historiskt god avkastning över tid finns inga garantier för framtida avkastning.

Det finns risk att du inte får tillbaka de pengar du investerat.

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer. Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

guest
0 Kommentarer
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer