Hoppa till huvudinnehållet

Vässa tradingen med Ekka Lundin

Börsen är en spännande plats som ger möjligheter för både den aktiva och passiva investeraren. Att ta steget och bli mer aktiv kan ibland kännas förvirrande och därför kan det vara tacksamt att lyssna på någon erfaren. Jag bjöd in tradern Erik “Ekka” Lundin för att höra mer om hans utveckling som aktiv investerare.

Hur kommer man igång med trading?

Att komma igång är som bekant första steget, men vart ska man börja är den svårare frågan. Ekka och jag pratar mer om första stegen och vikten av att ha en handelsterminal för att kunna se och tolka marknaden bättre. Kolla in videon ovan för att höra Ekka förklara mer om vad man behöver ha med sig i början.

/Alexander Gustafsson

Alexander Gustafsson
Investeringscoach på Nordnet

Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar.

Innan du investerar i en fond bör du läsa informationsbroschyren som finns hos fondbolaget och faktabladet som du hittar i orderläggningsfönstret samt på fondens produktsida på nordnet.se

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer. Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

guest
0 Kommentarer
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer