Hoppa till huvudinnehållet

Att ställa om, inte in.

Jag yogar i köket

Småföretagare och entreprenörer lider svårt i denna tid. Mängder av företagare och konsulter har gått från att brottas med en fullspäckad agenda till en helt annan vardag. Utan kunder, utan uppdrag.

Mitt hjärta klappar lite extra för de bolagsbyggare som startat och utvecklat sina verksamheter, kanske i generationer. För att nu möta en totalt förändrad verklighet och vardag.

För ett par veckor sedan beslutade vi på Nordnet oss för att inta en ny approach. Att proaktivt gå ut och leta efter företagare som på ett eller annat sätt kan hjälpa oss, samtidigt som vi hjälper dem. Att ställa om, att slippa ställa in.

Idag blev ett sådant initiativ verklighet. Magnus Fridh och Sheila Arnell från About Yoga genomförde en halvtimmes yogapass med 500 Nordnet-anställda via Zoom.

– Vi har aldrig kört yoga live med ett företag på det här sättet tidigare, kommenterade Magnus Fridh efter passet. Att vi blev anlitade av Nordnet gav oss en knuff i rätt riktning och en bekräftelse på att det digitala mötet faktiskt kan fungera – och vara uppskattat.

Heléne Hedqvist från Retorikstudion

För Nordnets medarbetare blev det här en efterlängtad paus i en vardag där många av oss sitter fastklistrade vid datorn hela dagarna, i olika digitala möten, utan att röra på sig nämnvärt.

– Jag är vig som ett kylskåp men detta var fantastiskt uppskattat, jag kommer absolut att fortsätta med yoga, sa vår kommunikationschef Johan Tidestad.

Nästa vecka är det dags för nästa digitala gig. Då kommer retorikcoachen Helena Hedqvist på digitalt besök i syfte att lära oss mer om retorik och presentationsteknik.

Vi ser hela tiden exempel på bolag och verksamheter som ställer om. Och det är så inspirerande. Om vi kan vara en del av det, om vi kan hjälpa andra och samtidigt själva få ut ett värde av det, då känns den här krisen kanske något lite lättare att bära. Det tycker i alla fall jag.

/Martin Ringberg, Sverigechef på Nordnet

Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar.

Innan du investerar i en fond bör du läsa informationsbroschyren som finns hos fondbolaget och faktabladet som du hittar i orderläggningsfönstret samt på fondens produktsida på nordnet.se

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer. Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

guest
2 Kommentarer
Äldst
Nyast Mest gillade
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer
Anonym
Anonym
2020-04-09 17:22

Bra initiativ! Snyggt Nordnet!!!! Precis på det sättet kan vi ta oss igenom det här.

Anonym
Anonym
2020-04-15 11:42

Namaste!