Hoppa till huvudinnehållet

#Sparpodden 163- Ask i ask

#Sparpodden ep. 163, Volvo cars har vi pratat en hel del om i podden och nu ser de ut att göra en comeback på börsen. Vi pratar även om hur man kan gå kort/blanka aktiemarknaden,  det finns ett gäng olika alternativ men det finns en som vi föredrar. Vi tar upp Ola Rollens snåriga upplägg på Cypern, varför detta hemlighetsmakeri? Sen avslutar vi med lite saker att tänka på inför årsskiftet, detta samt mycket mycket mer i veckans podd.

Lyssnarfrågor                           

Hur spara till kontantinsats? kan man skänka förlustaktier till barnen och kvitta mot deras fonder?

Sparpodden kan du lyssna på via Podcaster, Soundcloud och massor av andra podcast-appar till din telefon!

Vad vill du att vi pratar om i nästa avsnitt?

Sparpodden baseras på lyssnarnas frågor och önskemål. Vad vill du att vi pratar om i nästa avsnitt? Lämna gärna kommenterar här eller ställ frågor till oss på Twitter under hashtagen #sparpodden.

Hälsningar,

Jocke Bornold, Sparekonom på Nordnet, som du kan följa på Twitter här.

Joakim Bornold
Fd. Sparekonom Nordnet

Vi vill bara påminna om att börsen ger och tar. Även om sparande i aktier och fonder gett historiskt god avkastning över tid finns inga garantier för framtida avkastning.

Det finns risk att du inte får tillbaka de pengar du investerat.

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer. Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

guest
1 Kommentar
Äldst
Nyast Mest gillade
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer
Anonym
Anonym
2016-12-28 17:03

Som vanligt alltid lika intressant att höra er prata i podden. Har en fundering hur man ev. kan komma i kontakt med dig Joakim för eventuella privata evenemang/föreläsningar och om du gör sådant?