Hoppa till huvudinnehållet

Appsuccé – med hjälp av er

Vårt mål om att skapa en modern tradingapp med ett tydligt och lättanvänt användargränssnitt har nu kommit en bra bit på vägen efter att vi nyligen släppte vår nya app för Android och iOS. Appen har sedan släppet mottagits väl och det är mycket tack vare att ni har varit med och utvecklat den.

De största förändringarna är att man i appen nu möts av en helt ny design och nytt gränssnitt. Utöver det har vi lagt till bland annat:

  • Inloggning med Touch ID
  • Möjlighet till insättningar via Swish
  • Personaliserat nyhetsflöde
  • Funktioner som gör det enkelt att följa utvecklingen över olika tidsperioder.

Och fler funktioner är på gång. När vi nu jobbar för fullt med att skapa vår nya digitala upplevelse är appen en central del. Den nya appen kommer därför att kontinuerligt uppdateras med nya funktioner där ni är med och bestämmer. Med hjälp av er feedback och kontinuerliga användning av appen får vi mer kött på benen under utvecklingens gång.

Hittills är vi väldigt nöjda, och ni med verkar det som. Efter de första 2 500 recensionerna har appens rating i App Store tredubblats till 4,3. För mig är det ett tydligt bevis på att ni fått något bättre, men att vi fortfarande har lite kvar till toppen. Och det är med er fortsatta hjälp och feedback vi kommer att ta oss dit.

Hälsningar

/ Martin Ringberg, Sverigechef

Här kan du ladda ner appen

Så lämnar du feedback i appen: Gå in under menyvalet ”Profil”. Tryck ”Ge feedback” längst uppe till vänster. Knappen leder till en maillänk, så har du inte en mailapp i din telefon går det också bra att maila feedback direkt till mobile@nordnet.se.

Vi vill bara påminna om att börsen ger och tar. Även om sparande i aktier och fonder gett historiskt god avkastning över tid finns inga garantier för framtida avkastning.

Det finns risk att du inte får tillbaka de pengar du investerat.

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer. Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

guest
3 Kommentarer
Äldst
Nyast Mest gillade
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer
Anonym
Anonym
2018-09-04 10:32

Länken för feedback fungerar inte!
Knappen i appen fungerar inte i IOS version!

Anonym
Anonym
Svara till  Anonym
2018-09-05 11:23

Hej Peter,

Tack för att du uppmärksammar. Knappen är en maillänk så om du inte har en mailapp i din telefon går det inte att öppna den. Har nu förtydligat detta i inlägget. Om du fortfarande är intresserad av att lämna feedback går det bra att maila direkt till mobile@nordnet.se. Tack för att du gör oss bättre!

/Martin

Anonym
Anonym
2018-09-18 19:05

Hur gör man i den nya appen för att förlänga datum på en order? Vill tex att en ordern ska ligga en vecka