Hoppa till huvudinnehållet

#Aktiesnack med Börsplus – avsnitt # 2

Gillar du Zlatan och höga bankmarginaler kanske du hittar en spännande investering i detta avsnitt av #Aktiesnack med Börsplus! Benson och Bornold ger oss tre rykande färska analyser av bolagen Intellecta, Swedbank och Resurs Bank.

Hela avsnittet ser du ovan och respektive analys här nedanför.

Kommentera gärna på upplägget och vilka aktier du vill se att duon snackar om i nästa avsnitt av #Aktiesnack med Börsplus.

Visste du att du som Nordnetkund kan prenumerera på analyser från SvD Börsplus till rabatterat pris? Läs mer här

Mycket nöje!

Hälsningar,

Benson & Bornold

Intellecta:

Swedbank:

Resurs Bank:

Nedanstående tabell återspeglar skribentens eventuella intressen i instrument omnämnda i blogginlägget.

Placering Egen position Andra finansiella intressen Andra intressen som påverkar objektiviteten Ansvarig för rekommendationen
Intellecta nej nej nej

Peter Benson, aktieskribent på analystjänsten SvD Börsplus.

Swedbank ja ja

Peter benson äger aktier i bolaget.

nej

Peter Benson, aktieskribent på analystjänsten SvD Börsplus.

Resurs Bank nej nej nej

Peter Benson, aktieskribent på analystjänsten SvD Börsplus.

Information: Denna investeringsrekommendation sprids oförändrad av Nordnet Bank som står under tillsyn av Finansinspektionen. Investeringsrekommendationen har inte utformats enligt kraven I de lagar och författningar som fastställts för att främja investeringsanalysers oberoende och investeringsrekommendationen har inte omfattats av några förbud mot handel före spridningen. Investeringsrekommendationen utgör inte en investeringsanalys utan ska betraktas som marknadsföring. Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar.

Joakim Bornold
Fd. Sparekonom Nordnet

Vi vill bara påminna om att börsen ger och tar. Även om sparande i aktier och fonder gett historiskt god avkastning över tid finns inga garantier för framtida avkastning.

Det finns risk att du inte får tillbaka de pengar du investerat.

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer. Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

guest
0 Kommentarer
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer