Hoppa till huvudinnehållet

Aktielåneprogrammet ännu bättre – amerikanska och kanadensiska aktier adderas

Nordnets aktielåneprogram ger dig som sparar i kapitalförsäkring och pensionsförsäkring möjlighet att få en extra avkastning på dina pengar. Det beror på att de aktier du valt att investera i kan lånas ut till andra, vilket i sin tur ger dig en extra avkastning. Dina innehav påverkas inte och du kan köpa eller sälja precis som vanligt.

Aktielåneprogrammet har tidigare gett ersättning för svenska såväl som nordiska aktier. Nu utökas det till att även omfatta amerikanska och kanadensiska aktier på marknadsplatserna NYSE, Nasdaq, Toronto Stock Exchange och Toronto Ventures. En positiv nyhet för alla de kunder som handlar på utländska börser. De amerikanska och kanadensiska aktierna kommer att adderas löpande med start redan i december.

Mer än 200 miljoner till Nordnets kunder

Nordnets aktielåneprogram lanserades 2018 och blev en omedelbar succé som bland annat belönades med utmärkelsen Årets Sparinnovation. Sedan starten har våra kunder fått dela på mer än 200 miljoner kronor.

I dessa tider, med en till och från dyster börs, är det förstås extra positivt för oss att genom aktielåneprogrammet kunna erbjuda våra kunder ytterligare en möjlighet att få avkastning på sina investeringar.

/Martin Ringberg, Sverigechef på Nordnet

Tänk på att historisk avkastning inte är en garanti för framtida utveckling. De pengar som du placerar i finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Risken finns att du inte får tillbaka hela det investerade beloppet.

Vi vill bara påminna om att börsen ger och tar. Även om sparande i aktier och fonder gett historiskt god avkastning över tid finns inga garantier för framtida avkastning.

Det finns risk att du inte får tillbaka de pengar du investerat.

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer. Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

Subscribe
Notifiera mig om
guest
0 Kommentarer
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer