Hoppa till huvudinnehållet

#Sparpodden 183 – Aktieanalyser & Lynch-spaning

#Sparpodden 183. Ett avsnitt fyllt med aktieanalyser tillsammans med SvD Börsplus, vi pratar börs aktuella Instalco, Sdiptech samt eWork, Bahnhof , Sportamore och Lerøy Seafood
Jocke har varit på Lynch-spaning i Norge och vi får äntligen redan på svaret;
Hur många laxar går det på en laxask?
Vi diskuterar lyssnarfrågor om varför alla vill att räntan ska stiga och har svenska investerare en överexponering mot Sverige? Svaren är kanske inte vad man förväntar sig!

Du gör #sparpodden!

Vad vill DU veta mer om? Ställ fråga på Twitter under hashtagen #sparpodden, eller i sharevillegruppen #sparpodden

Hjälp oss växa podden genom att sprida i sociala medier!         

Tidigare avsnitt

Avsnitt 180 – Nytändning i podden
Avsnitt 181 – Vi ses på stämman!
Avsnitt 182 – Blankarna ute på hal is?

Alexander Gustafsson
Investeringscoach på Nordnet

Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar.

Innan du investerar i en fond bör du läsa informationsbroschyren som finns hos fondbolaget och faktabladet som du hittar i orderläggningsfönstret samt på fondens produktsida på nordnet.se

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer. Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

guest
1 Kommentar
Äldst
Nyast Mest gillade
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer
Anonym
Anonym
2017-05-11 06:02

Hej!

Jag har en fråga om Allmänna änke- och pupillkassan. Där kan man teckna bland annat livförsäkringar. Man bestämmer på förhand hur många år livförsäkringen ska gälla, t ex fram till pensionen och sedan under förutsättning att man lever den dagen så betalas den största delen av pengarna ut igen på grund av att insättningen placeras. Det låter ju bra. Men är det de’? Återbäringsräntan är 12%.

Här är adressen: http://www.ankepupillkassan.se

/Andreas