5 spännande hållpunkter till #Nordnetlive

Nordnet Live 2017

Femårsjubileum av #Nordnetlive!

För femte året i rad är vi otroligt stolta att på torsdag (16/2) få bjuda in till Nordnet Live – Nordens största event för sparande och investeringar. Eventet är fullbokat sedan flera veckor tillbaka, men även om du inte anmält dig kommer du kunna se hela eventet live på webben här.

Anmäl dig till webbsändnigen här så får du en påminnelse

Programmet och viktiga hållpunkter

Nordnets Sverigechef och Sparekonom, Eva Trouin och Joakim Bornold, leder programmet som innehåller några av Sveriges mäktigaste vd:ar, finansprofiler och inflytelserika bloggare. Här nedan är listar vi fem hållpunkter som kan vara värt att hålla lite extra utkik efter.  Hela progammet för Nordnet Live kan du alltid hitta här.

Mer om Nordnet Live – “Veckans topp 5 – Raketer, räntan och Rollén”

14.00 – Möt snilleföretagen på börsen!

Vad är det man investerar i när man köper aktier i spjutsspetsföretag på börsen? Är det i själva tekniken? Varumärket? Eller ledningens förmåga att implementera ny teknik i konsumentelektronik? Eller är det drömmen om det stora klippet? Och hur leder man ett företag omgärdat av rykten.

Medverkande: Christian Fredriksson / vd Fingerprint, Håkan Persson / vd Precise Biometrics, Håkan Wester / vd Paradox, Henrik Eskilsson / vd Tobii.

15. 00 (cirka) – Banken som alltid är i fokus

Riksbanken är ständigt i rampljuset i skenet av stigande bostadspriser och ett omdebatterat inflationsmål. Vad är i fokus på Riksbanken och vad tror de om den svenska konjunkturen framåt?

Cecilia Skingsley / Vice riksbankschef

18.00 (cirka) – Börsens okände mästare

Ola Rollén seglade lite under radarn under sina 16 år som vd på mätteknikföretaget Hexagon innan han blev rubrikernas man. Det faktum att han har höjt Hexagons börsvärde från 1,5 till 100 miljarder, och idag har verksamhet i 46 länder, vägde lätt när det började blåsa kring honom. Hör hans egen berättelse.

Ola Rollén / vd Hexagon

19.10. Livet efter ABBA

Efter sina stora framgångar med ABBA och Mamma Mia skulle Björn Ulvaeus kunna dra sig tillbaka och leva ett gott pensionärsliv. Istället startar han nya projekt på löpande band. Möt entreprenören Björn Ulvaeus.

Björn Ulvaeus / Entreprenör

20.20 – “Jag är Christer Gardell!”

Han är Sveriges mest kände investerare. Tidningen Fortune beskrev honom som Europas ledande ”ägaraktivist”. Så hur tänker man om man heter Christer Gardell? Hur scannar han marknaden efter företag? Hur förbereder han sina ”tillslag”? Och hur bygger han ägarvärden?

Christer Gardell / Grundare Cevian Capital

21.00 – Lönsamma strategier från Shareville

Lyssna till två Nordnet-kunder som är synliga i sociala medier och där delar med sig av sina tankar kring investeringar. Med deras sätt att förhålla sig till investeringar väcker de mycket engagemang och intresse kring sparande. Du kan bland annat följa dem på Nordnets sociala investeringsnätverk Shareville.

Kavastu / Bloggare

Sandra Lindqvist / Bloggare

Se hela programmet

Ovanstående lista var bara ett axplock av alla intressanta personer som kommer tala under Nordnetlive. Hela programmet för Nordnet Live kan du se i sin helhet här. Och webbsändningen hittar du här. 

Dela ditt bästa spartips och tävla om fina priser

Under hela dagen då Nordnet Live pågår (torsdag den 16 februari) så kan du vara med och tävla om fina priser, bland annat ett presentkort från Live it värt 5000 kr. Det enda du behöver göra för att delta i tävlingen är att dela ditt bästa spartips (gärna tillsammans med en bild) på Facebook, Twitter eller Instagram med hashtagen #nordnetlive.

Här kan ni se lite exempel på delade spartips i ett tidigare blogginlägg här på Nordnetbloggen.

Vi ser framemot att träffa er alla på Nordnet Live!

Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar.

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer.
Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

guest
0 Kommentarer
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer