Hoppa till huvudinnehållet

Välkommen till Nordnet Talks

Vi öppnar upp Nordnet Talks som en samlingspunkt för våra digitala event.

Nordnet Talks

Varför just Talks? Ett sätt för oss att snabbt och digitalt kunna ge din som åhörare spännande möten med profiler från finansbranschen eller förmedla utbildningsmaterial för att göra din till en bättre investerare.

Digitalt har varit vår ledstjärna sedan dag ett på Nordnet, och vår ambition är att göra ännu mer och ännu bättre.

Bestäm agendan

Prata gärna med oss om innehållet. Kom med idéer till intressanta gäster, önskemål om utbildning eller vill du helt enkelt se ett skönt snack kring olika investeringar? Oavsett så ge oss feedback på innehållet.
Prata med oss på sociala medier, prata gärna under #nordnet så hittar vi.
Få klippen först genom att prenumerera på youtubekanalen!

 

Poppa upp popcornen och luta huvudet tillbaka.
Tystnad, tagning… Börja!

Alexander Gustafsson
Investeringscoach på Nordnet

Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar.

Innan du investerar i en fond bör du läsa informationsbroschyren som finns hos fondbolaget och faktabladet som du hittar i orderläggningsfönstret samt på fondens produktsida på nordnet.se

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer. Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

guest
0 Kommentarer
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer