Hoppa till huvudinnehållet

10 miljoner direkt till Nordnets kunder

Nu får Nordnets kunder med kapitalförsäkring och pensionsförsäkring dela på hela 10 miljoner kronor. Pengarna är en utbetalning från vårt prisbelönta aktielåneprogram, som ger dig som sparare möjlighet att få en extra avkastning på de aktier du väljer att investera i. Sedan aktielåneprogrammet lanserades för ett drygt år sedan har närmare 30 miljoner kronor utbetalats till våra kunder.

Aktielåneprogrammet innebär helt enkelt att du har möjlighet att få en extra avkastning på de aktier du väljer att investera i. Det beror på att aktierna lånas ut till andra, som i sin tur betalar en ersättning för lånet. Denna ersättning delas lika mellan dig som kund och Nordnet. Den senaste utbetalningen, som sker idag, uppgår till 10 miljoner kronor. En ökning på drygt 38 procent jämfört med kvartalet innan.

Aktielåneprogrammet utökas löpande med fler marknader och fler aktier. Sedan föregående utbetalning har vi adderat både danska och norska värdepapper.

Det går inte att i förhand veta hur stor utbetalningen blir för en enskild aktie. Det beror på faktorer som utbud och efterfrågan, hur stort innehav du har och hur länge du behåller innehavet. Den genomsnittliga utbetalningen under förra kvartalet var cirka 500 kronor.

De aktier som gav de största utbetalningarna för Q4 2019 är:

  • Fingerprint Cards AB ser. B
  • PowerCell Sweden AB
  • Oasmia Pharmaceutical AB
  • Samhällsbyggnadsbolaget i No. AB ser. B
  • Storytel AB ser. B
  • Minesto AB
  • Maha Energy AB
  • Climeon AB
  • SpectraCure AB
  • BioArctic AB ser. B

Vill du veta hur mycket pengar just du får? Logga in på nordnet.se och klicka in dig på din kapital- eller pensionförsäkring. Där ser du nu hur mycket du fått från den senaste utbetalningen. Du som har laddat ner vår app, får också en pushnotis när utbetalning sker.

Utsedd till Årets Sparinnovation 2018

Aktielåneprogrammet lanserades under hösten 2018 och blev en omedelbar succé. I december 2018 tilldelades programmet utmärkelsen det Årets Sparinnovation av tidningen Privata Affärer.

Du kan läsa mer om aktielåneprogrammet här. Öppnar kapitalförsäkring gör du här.

/Martin Ringberg, Sverigechef på Nordnet

Öppna kapitalförsäkring hos Nordnet här. Inga onödiga avgifter – möjlighet till extra avkastning.

Vi vill bara påminna om att börsen ger och tar. Även om sparande i aktier och fonder gett historiskt god avkastning över tid finns inga garantier för framtida avkastning.

Det finns risk att du inte får tillbaka de pengar du investerat.

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer. Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

Subscribe
Notifiera mig om
guest
0 Kommentarer
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer

© 2024 Nordnet Bank AB.
Nordnet | Box 30099 | 104 25 Stockholm