Gör ditt barn rikt

Upp

Grattis till ett bra val!

Vi på Nordnet tycker att du har gjort ett bra val. Den här boken beskriver på ett enkelt och inspirerande sätt vad du ska göra för att ge ditt barn en bra ekonomisk start i livet.

Självklart vill också vi hjälpa dig att komma igång. Därför ger vi dig 300 kronor i Nordnet Superfonden Sverige, när du startar ett månadssparande hos oss i en kapitalförsäkring. Erbjudandet gäller dig som öppnar ett helt nytt konto på Nordnet under 2017. Har du konto sedan tidigare eller efter så gäller inte detta erbjudandet

Följ alla stegen nedan för att ta del av erbjudandet!Aktivera koden1. Aktivera koden


I boken Gör ditt barn rikt av Jan Bolmeson & Charlie Söderberg så hittar du den värdekod som du kan aktivera i rutan till höger.
Du kan bara använda en kod per personnummer, Har du fler böcker så ge bort till en vän som vill spara till sitt barn.


2. Öppna en kapitalförsäkring i ditt namn


Öppna en kapitalförsäkring i ditt eget namn.
Du öppnar enkelt en Kapitalförsäkring under

Min ekonomi/Öppna fler kontonlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Om du vill att ditt barn skall stå som förmånstagare så ändrar du det på följande länk. Detta är inget krav för att ta del av erbjudandet.

Min depå/Försäkringsbeskedlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster


3. Starta månadssparande


För att starta ett månadssparande gå till
Handla/Månadssparlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster4. Superfonden på ditt konto nästa månad


När du har gjort ovanstående steg så kommer dina 300kr i Superfonden Sverige att bokas in på din nystartade kapitalförsäkringen. Fonden kommer in på ditt konto efterföljande månad. Anmäler du i januari så kommer fonden senast sista februari.

Öppnar du fler konton så är det på din första kapitalförsäkring som fonden bokas in om du gjort ovanstående steg.


Se hur mycket ett månadssparande kan ge

Startbelopp

0 kr

100 000 kr

Månadssparande

0 kr

10 000 kr

Avkastning per år

0 %

30 %

Spartid i år

1 år

50 år


Totalt Sparande


Så har vi räknat:


Beräkningen är framtagen för att ge exempel på hur ett regelbundet sparande kan få dina pengar att växa över tid. Beräkningens resultat utgör inte en utfästelse, ett råd eller en rekommendation. Beräkningen är en förenkling av verkligheten. I beräkningen har vi endast tagit hänsyn till ett begränsat antal parametrar (startbelopp, månatligt sparbelopp, spartid i år och förväntad avkastning per år). Den förväntade avkastningen per år har i beräkningen fördelats jämt över varje månad och varje månad realiseras avkastningen och adderas till sparkapitalet. Det går inte att säga i förväg hur stor avkastningen blir i verkligheten, avkastningen i beräkningen är endast ett antagande. Sparande påverkas av inflation, skatteeffekter, valutakurser och avgifter, vilket vi inte har tagit hänsyn till i beräkningen. Beräkningen bygger inte på någon särskild sparform.

Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar eller felaktiga beräkningar som kan uppkomma.

Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar. Innan du investerar i en fond bör du läsa informationsbroschyren som finns hos fondbolaget och faktabladet som du hittar i orderläggningsfönstret samt på fondens produktsida på nordnet.se.