Nordnet Årets Bank 2017

Upp

Tack för att du väljer Årets Bank 2017

Nordnets ambition är att bygga världens bästa kundupplevelse inom sparande och investeringar. I år har vi visat det genom att lansera i snitt en ny produkt eller tjänst i månaden.

Utmärkelsen Årets Bank 2017 bekräftar att vi gör rätt saker. Och att det bara finns en agenda att rätta sig efter. Kundens.

5 uppskattade nyheter

  • Robosave - modern robotrådgivning
  • Nytt bolånerbjudande - ännu bättre ränta
  • Swisha pengar direkt till ditt sparande
  • Nordnet Markets - ny plattform för börshandlade produkter
  • Ny webb och ny app

Årets Bank 2017 i media

"Banken som gått i bräschen för att göra sparande enklare ökar tempot. Juryn gillar flera konkreta tjänster som kan förbättra våra läsares ekonomi."

"Vi har ambitiösa planer där snabb innovativ utveckling är kärnan i allt vi gör. I år har vi tagit stora steg framåt och jag ser utmärkelsen som ett kvitto på den kompetens och energi som finns i det här bolaget"


Peter Dahlgren

Fd. VD, Nordnet

"Utmärkelsen bekräftar att vi tänker rätt. Och den ger mig ännu mer energi att fortsätta kampen mot en modern finansbransch där det är kunderna som sätter agendan."

 


Eva Trouin

Fd. Landschef Sverige

Nordnet - Upptäck ett roligare sätt att spara!

Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar. Innan du investerar i en fond bör du läsa informationsbroschyren som finns hos fondbolaget och faktabladet som du hittar i orderläggningsfönstret samt på fondens produktsida på nordnet.se.